Saturday, 6 August 2011

KOLEJ KU Di MELAKA JASIN MElimau......huhuhuhuhuhuhu






ni gmbr KOLEJ aku Hehehehehehehe
lawa kan.....huhuhuhuhuhuhuh
siapa nak join msok kolej ni join lah kat 
kolej komuniti jasin MELAKA....
mcm2 ada.....

Ni plk tntng kwn2 aku yg ada kat yong peng......hehehehehehehe

time ni aku dgn kwn aku prgi bndar....
beli brng nak msuk kolej..
huhuhuhuh



hai cek abng oi beli brng tak ajak...
huhuhuhuhuhuhuh

hsem nya anak siapa lah ni...
huhuhuhuhuhuhuh

cinta antara kita berdua.....huhuhuhuhuhuhuhu

../(,")\♥ ♥(".)
.../♥\. = ./█\.
.._| |_ .._| |_ ..





I Love You because 5 reason
1) ♥ Because you are the best
2) ♥ Because you make me smile
3) ♥ Because you give me happy
4) ♥ Because you are perfect
...5) ♥ Because you are my best!...



boy : awak,awak .. saya nak belanja awak gula-gula HACKS
girl : gula gula hacks jer ???? -_-"
boy : awak .. mungkin awak tak faham
girl : apa je yg nak faham . gula gula je kan ?
boy : awak.. sure tak tau ertinya?
girl : emm ?
boy : awak , saya belanja hacks bermaksud
H- Hanya
A- Aku
C- Cinta
K- Kau
S -Seorang
saya ikhlas,tp. mungkin awak hanya pandang pada nilai gula tu saje kan wak sebab tu awak pelik.

girl : (T_T) (terharu)



korng misti nak tahu kan mcm mane aku boleh knl noraini yg comel ni.....
dia ni seorng yg caring....pandai ambil hati aku....huhuhuhuhuhuhuhu....



sblum aku msuk kolej mase tu aku blum kapel lagi baru nak knl2....
kata orng biar kita knl hati msing....baru kapel....hehehehehe
so kami berdua knl2 lah....time tu dia yg add aku kat FB....jadi aku terima lah dia....
lps tu aku mula lah chat kat dia...


saya:hai...
noraini:hai

sya:tq add me
noraini:is ok

saya:mcm knl lah....
noraini:knl ke....

saya:mkin knl kot....
noraini:ye lah tu


tak lame tu kami pun knl same kln aku mintak lah kapel dia pon setuju....
hehehehehehehehehehehehe
smpai lah hari ini.....
hati ku sunguh bahgia bile aku tgok gmbr dia......
bila lah agak nya ye aku nak jumpa dia....
tungu lah bila aku ada mase nnt.....
klu ada jodoh kita akan jumpa face tu face.....
tapi aku rase malu lah klu nak jumpa dia.......
dah comel....caring plk tu......
hehehehehehehehehehehe.....





aku ada dua kakak yg comel2....

ni kakak aku...
aku knl dia kat game SDo...
dia ni baik.....
suka ambil berat tntng hal aku.....
huhuhuhuhuhu

yg ni kakak aku jgk....
comel kan....
itu hari aku ada jumpa dia tapi dia malu nak tgok muka aku...
apa lah kakak ni.....
skrng dia ckp dah tak malu dah....comel kan....
tapi comel awek aku...
huhuhuhuhuhu
jgn mrh ye kakak...
adik grau je.....
so siapa yg nak like tu like je lah...
jgn nak rgat....
dua kakak aku ni dah berpunya........

Sy dgn awek sy...love story

name sy mohd aidil....pngil sy sopet...klu bdk2 kat kolej pngil sy boboy

NI Gmbr my sweet love Dgn bby ku.....huhuhuhuhuhu





ni lah anak aku yg akan dtng....
huhuhuhuhuhuhu
comel nya...
mcm emak nya....hehehehehehe

TenTanG KeHiDuPaN kU BaBy & B...: Preview "SeconD, PasaL GirlFrienZ Aku"

TenTanG KeHiDuPaN kU BaBy & B...: Preview "SeconD, PasaL GirlFrienZ Aku"